Güner Akın Lisesi Öğrenci ve Mezun sitesi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hasköy Güner Akın Lisesi Forumuna Misafir

Lisede inanılmaz olay

ali bayar
    ali bayar
    Ali Bayar
    Ali Bayar

Erkek
    Ad Soyad : aLi bayaR
    Okul No : 2664
    Sınıfım : 11 / Tm-C
    Okul Durumu : Mezun

Burcum : Akrep
    Tuttuğu Takım : Lisede inanılmaz olay Fb190710
    Ruh Halim : Lisede inanılmaz olay Relax10

Rep Gücü : 22161
    Rep Puanı : 9
    Mezuniyet Yılı : 2007
    151207

Lisede inanılmaz olay Empty Lisede inanılmaz olay

Mesaj tarafından ali bayar

Lisede inanılmaz olay 4628074

Mersin'de bir lisenin sınıflarının öğrenciler tarafından talan edilmesi, duvarlarının kırılarak ateş yakılması cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

LİSEDEKİ İNANILMAZ GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN...

Kameraya yansıyan görüntülerde öğrenciler, duvarları sıraların demirleri ile kırıyor, deldikleri duvarın içinde ateş yakıyor. Sınıfta öğretmen olmasına rağmen sınıf içinde bisiklet ile gezebiliyorlar. Sınıfın tahtasını ikiye bölerek kıran öğrencilere hiç kimse engel olamıyor.
    Görüntülerin Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eline geçmesinin ardından soruşturma başlatılırken, polisin de görüntüleri incelemeye aldığı belirtiliyor. Lisenin öğrencilerinin, daha öncede çok sayıda olaya karışması üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü'nün liseyi kapatarak öğrencilerinin ve öğretmenlerini başka okullara kaydırdığı lisenin de başka bir isimle açıldığı ifade ediliyor.
    Bu yazıyı burda paylaş : reddit

MeRvee

Mesaj C.tesi 15 Ara. - 23:19:46 tarafından MeRvee

millet okuyucaK yer bulamıo sunları yaptıKlarına bahK yha terbiyesizLer sanki marifet yhaa siniRlendim şimdiK bnn Mad Mad
    cadi

Mesaj Paz 16 Ara. - 12:41:25 tarafından cadi

gercekten ya bu kadarı da olmaz ınsanlıktan cıkmıs bunlar sonra lise ortamı cok kötü dıolar böyleleri oldukca daha cok derler!!! Mad
    OzAn

Mesaj Paz 16 Ara. - 19:32:31 tarafından OzAn

ßenim eLimde oLsa ßende YapardIm Smile ßunlar da ßizden ßakIn Smile

Forum Saati Cuma 1 Kas. - 0:58:41